Om oss

Vi är proffs på värmepumpar i Göteborg och Västra Götaland

Vi är din samarbetspartner och erfarna proffs inom både kyl och värme. Om du söker information och råd gällande val av värmepump, ämnar införskaffa ett sådant system och behöver hjälp med installationen, då erbjuder vi en helhetslösning för detta tillsammans med våra hantverkare så att rätt värmepump väljs till just din fastighet, och att den installeras på rätt vis.

Det kan vara något av en djungel att ta sig igenom all den information som finns tillgänglig på Internet idag och det kan te sig något omständligt att välja rätt värmepump lämplig för din bostad eller byggnad. Det är dock därför vi står redo att med vår gedigna erfarenhet inom branschen vägleda redan från början.

Oavsett om det gäller privathus, en bostadsrättsförening, fritidshus, föreningslokal eller offentlig byggnad kan vi tillsammans med våra skickliga hantverkare hjälpa dig med en helhetslösning och support från dag ett ända in i mål när det är dags att slå på strömbrytaren.

Vi levererar VVS-, el- samt byggnadsprodukter, både komplette med leverans samt installation, såväl som enbart monterings- och installationstjänster för den som redan inhandlat sin värmepump men behöver hjälp att ro projektet i hamn.

Västkust Kylovärme AB

Kontakta oss

I händelse av frågor eller om du funderar över något är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss via [email protected] där någon av våra handläggare kommer besvara din förfrågan.

Arbeta som installatör av värmepumpar

Om du som hantverkare på ett effektivt sätt vill hitta uppdrag vilka passar dig och din profil sker detta enkelt och kan filtreras till geografiskt lämpliga områden om du exempelvis endast vill ta på dig jobb inom Göteborg eller region Västra Götaland. Du ställer själv in dina önskemål såsom kategori samt kommun i profilen och meddelanden om nya uppdrag landar i din inkorg via e-post. Det är upp till dig att avgöra vilka meddelanden om installationsuppdrag du vill besvara, och vilka jobb du vill ta på dig. Med ett system för betygssättning och recensioner från tidigare kunder är det lätt för en duktig hantverkare att bygga upp ett bra rykte där uppdragen snarare hittar dig, än att du behöver söka dem.

Om du själv har förslag eller tankar kring våra erbjudanden och hur dessa kan förbättras ytterligare – eller önskar kontakta oss angående annat – är du mer än välkommen att höra av dig till oss.