Tidigare jobb

Kyl- och värmepumpsservice

Bergvärmepump service

Installation av bergvärme är ett ganska stort projekt där hål ibland måste borras flera hundra meter. Det är ganska självklart att detta kräver speciell utrustning med tunga maskiner och hantverkare som utbildats inom processen.

Frånluftsvärmepump service

Med en frånluftsvärmepump utnyttjas den redan befintliga luften i huset och istället för att luft ventileras ut återanvänds samma varma luft efter filtrering. Värmen stannar kvar i huset och tack vare det sparas energi. En frånluftsvärmepump kräver installation av vatten samt el och detta medför vissa krav på installatör.

Luftvärmepump service

Installation av Luft-Luftvärmepump är ganska enkelt i jämförelse med övriga värmepumpar tack vare att den endast skall anslutas med vanligt eluttag. Dock skall rör med kylmedium löpa mellan en utomhusdel och en inomhusdel, vilket enligt lag kräver certifierad kyltekniker.

Service luft-vatten värmepump

Installation av Luft-Vattenvärmepump är ett något mer omfattande projekt. Värmepumpen tar in luft från utsidan och värmen sprids via det vattenburna systemet. Detta gör installationen mer komplicerad jämfört med Luft-Luftvärmepump eftersom en utomhusdel via rör skall kopplas till en inomhusdel där dessa innehåller kylmedium, vilket sin tur kräver en certifierad kyltekniker. Om rören mellan delarna endast innehåller vatten kräver det ändå en pålitlig hantverkare, i detta fall en VVS-installatör.

Installation och service av värmepump i Västra Götaland

Fyll i vårt kontaktformulär, så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför ska ni välja oss?

Granskade och godkända installatörer.

Vår prissättning är enkel och ärlig.

Vi erbjuder 5 års produktgaranti.

Alltid gratis frakt vid köp av installation till din värmepump.

Vi kan hjälpa dig att du ska få lite mer klarhet i vilken typ av värmepump som kan tänkas fylla just dina behov.